Meld je aan voor het gratis webinar 'Introductie E-assessment'
Vind de beste medewerkers voor jouw bedrijf. 

In de huidige krappe arbeidsmarkt is het lastig om goede, nieuwe medewerkers te vinden. Dit terwijl het de mensen zijn die je organisatie maken. Medewerker met de juiste competenties die bij de bedrijfscultuur passen, zijn gemotiveerder, blijven langer en leveren tot drie keer meer waarde. Maar hoe vind je die?  

Aanmelden webinar

 

 

Vind de juiste mensen met E-assessment 

E-assessment is een online matchingstechnologie waarmee je gemakkelijk kunt achterhalen welke kandidaat het beste bij jouw organisatie past. Het is de nieuwste tool binnen de Loket.nl-omgeving van CoPilot en dé manier om op een laagdrempelige wijze assessments toe te passen tijdens de sollicitatieprocedure. Geen overbodige luxe, want een kostbare mismatch is zo gemaakt.  

Meld je aan voor het gratis webinar! 

Wil je weten welke inzichten je door het E-assessment over een kandidaat krijgt? Of wat de praktische toepassingsmogelijkheden van ons E-assessment zijn voor jouw organisatie? En wil je weten hoe het precies werkt?  Meld je dan aan via het het aanmeldformulier.   

Praktische informatie webinar 

Datum: dinsdag 12 april
Tijd:  Van 9:30 tot 10:30 uur 
Sprekers: Aida van den Bogaart en Joeri Everaers-Welten 
Kosten: Gratis 

De voordelen van E-assessment 

  • Efficiënt selectieproces dat kans op een mismatch aanzienlijk verkleint 
  • Benchmark op functie: je ziet hoe de kandidaat scoort t.o.v. vakgenoten 
  • Eenvoudig online uit te zetten en zonder speciale training te interpreteren 
  • Pay-per-use, geen verplichte bundelafname  

Met E-assessment heb je een krachtige tool in handen die je eenvoudig helpt bij de selectie van de best passende medewerkers voor jouw bedrijf. Volg het webinar om optimaal te profiteren van alle mogelijkheden die E-assessment biedt! 

Aanmelden webinar